Butikkjeder
Skjema
Nettbutikk
Skilting
Kontakt meg

Ja, jeg er interessert
i plakatabonnement
og vil bli kontaktet
Kontaktperson
Firma
Telefon
Epost

Kunder av
Kjøpmannstjenester :

Region Øst
NÆRMAT Moen
NÆRMAT Nedgården
NÆRMAT Rømskog
NÆRMAT Tindlund

Region Innland
NÆRMAT Engernes

Region Vestre Østland
NÆRMAT Lyngdal
NÆRMAT Myking
NÆRMAT ØygardsgrendAktiv bruk av plakater
er en god investering
for Nærmat

Klikk på bildene for å se større versjoner

PLAKATABONNEMENT

Vi har utarbeidet et fordelaktig plakatabonnement for NÆRMAT. Du kan nå få ferdig skrevet plakater på tilbudene når NÆRMAT har kundeavis. Plakatene er klare til å sette på vinduet, i ramme over varen eller på varestabelen. Velg mellom flere alternativer og finn ut hva som passer best for din NÆRMAT butikk.

Vær aktiv med plakater og øk salget!

Alternativ 1

1 plakat pr. tilbud

Velg mellom A5, A4, A3


Dette alternativet passer for de fleste butikker. Her får butikken en plakat til å markere ved varen. Mest vanlig er å velge A4 eller A5 til formatet.

Alternativ 2

2 plakater pr. tilbud

Velg mellom A5, A4, A3


Dette alternativet er ofte brukt for å markere tilbud i vinduene. Mest vanlig er det å velge A3-format som synes best i vinduene.

Alternativ 3

3 plakater pr. tilbud

Velg mellom A5, A4, A3


Alternativ 3 kombinerer muligheten av å markere tilbudene i vinduet og ved varene. Mest brukt er en kombinasjon av A3 og A4.

Butikken kan også få ferdig skrevet store plakater for utebukker og veggrammer. Du bestemmer selv antall og format. Pris for en 50x70 er kr 30,- og en 70x100 er kr 35,- I tillegg kommer frakt med kr 50,-
Kjøpmannstjenester, Slyngveien 8b, 0376 Oslo - telefon: 23 22 31 30 - telefaks: 23 22 31 31 - mobil: 99 73 86 50 - epost: post@kjopmannstjenester.no